واگرایی قسمت دوم
[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]
آموزش واگرایی
قسمت دوم
قبل از اینکه از واگرایی معمولی متفی بگویم،قسمت قبل را یادآوری میکنم که گفتیم واگرایی زمانی رخ می دهد که قیمت یک دارایی برخلاف جهت یک اندیکاتور مانند اسیلاتورها یا سایر داده ها حرکت می کند. واگرایی می تواند هشداری از ضعیف شدن روند قیمت و یا تغییر روند احتمالی باشد.در تحلیل تکنیکال دو واگرایی مثبت و منفی وجود دارد. واگرایی مثبت احتمال افزایش قیمت دارایی است. واگرایی منفی اما احتمال روند نزولی آتی قیمت است. واگرایی در تحلیل تکنیکال می تواند سیگنال های مثبت و منفی معاملاتی را به ما بدهد.معامله گران از مفهوم واگرایی به منظور ارزیابی قدرت حرکت قیمت یک دارایی مالی و احتمال تغییر روند در آینده استفاده می کنند. وقوع واگرایی لزوماً به معنای تغییر روند در زمان بسیار نزدیک نیست. واگرایی می تواند بلند مدت شود، بنابراین اعمال آنها به تنهایی برای تصمیمات سرمایه گذاری منطقی نیست.
این حالت از واگرایی معمولی، در انتهای یک حرکت صعودی و در سقف رخ میدهد.
بهاینصورت که قیمت، یک سقف بالاتر از سقف قبلی خود را میسازد.
واگرایی معمولی منفی
اما اندیکاتور با این حالت قیمت، مخالفت کرده و سقفی پایینتر از سقف قبلی ایجاد میکند.این نوع از آرایش که در انتهای یک روند صعودی اتفاق میافتد، بهعنوان واگرایی معمولی منفی شناخته شده.
که همچنین منجر به کاهش قیمت میشود.
واگرایی معمولی منفی، بیانگر ایجاد ضعف در خریداران است و قیمت میتواند یک آرایش نزولی به خود بگیرد و قدرت فروشندگان نسبت به خریداران بیشتر شود.حتما ویدیو بالا را ببینید و عضو پیج اینستاگرام آکادمی شوید. همچنین میتوانید بقیه فیلم های آموزشی ما را در آپارات مشاهده کنید.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_column_text]آموزش های رایگان ما را دنبال کنید.[/vc_column_text]